حتی اگر دچار سندرم پای بی قرار نشده باشید ، ممکن است در مورد اثرات زیان آور آن شنیده باشید. این بیماری که به عنوان بیماری ویلیس اکبوم هم شناخته می شود ، باعث ناراحتی ، حرکات غیرقابل کنترل و گاهی درد در پاها می گردد و تقریباً همیشه مانع از خواب شبانه می شود. اگرچه سندرم پای بی قرار عوارض جانبی جدی ایجاد نمی کند ، اما بدلیل ایجاد اختلال در خواب، درمان آن ضروری خواهد بود.
سندرم پای بی قرار چیست؟
اگر سندرم پای بی قرار دارید ، جزء 5-15٪ از جمعیت عمومی هستید که به این بیماری مبتلا میباشید. سندرم پای بی قرار یک اختلال در عملکرد عصب و ماهیچه های شما است. این بیماری عصبی است و بعضی اوقات ارثی است. در موارد دیگر ، این اتفاق در نتیجه بیماریهای دیگری که ممکن است داشته باشید اتفاق می افتد.
در حالی که شدیدترین اشکال سندرم پای بی قرار باعث ایجاد علائم در طول روز می شود ، بیشتر موارد این بیماری فقط در شب ایجاد مشکل میکنند. علائم به طور موقت با حرکت دادن پا تسکین می یابند ، اما گزینه های درمانی برای کاهش علائم وجود دارد.
مراحل و انواع سندرم پای بی قرار
سندرم پای بی قرار (RLS) بر اساس علت وقوع به دو نوع طبقه بندی می شود.
سندرم پای بی قرار اولیه عصبی است و هیچ علت شناخته شده دیگری ندارد و ممکن است پیوند ژنتیکی هم داشته باشد. این بیماری معمولا قبل از سن 40 سالگی ایجاد میشود و اغلب ایجاد درد نمی کند.
ارسال نظر